Üdvözöljük!

 

A vállalat


Az 1947-ben alapított Henelit Lackfabrik GmbH, mint Dél-Ausztria legnagyobb festék- és lakkgyártója, 60 év tapasztalattal rendelkezik. A cég székhelye Villach-ban van, ahol a cég központi irodáin kívül modern gyártócsarnokok, valamint kutatás-fejlesztési berendezések állnak rendelkezésre. Annak érdekében, hogy a vevőknek a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk biztosítani, az értékesítési hálózatot folyamatosan bővítjük. A Henelit összesen hat részleggel rendelkezik Ausztriában. A szomszédos országokban az eladási tevékenységet három leányvállalat és kereskedelmi partner segíti. 2008. január 01. óta a Henelit tagja a MIPA-csoportnak.

 

 

Felelősség

 

 

A környezettel szemben tudatosan vállalt felelősség készteti a Henelit GmbH-t a festékeknek és lakkoknak a készleteket egyre jobban kímélő gyártását célzó fejlesztésére. Ezen belül is külön ki kell emelni a vizes lakkok és a levegőre kikeményedő rendszereinket, melyek feladata az oldószeres b evonatok kiváltása mindenütt, ahol az műszakilag egyáltalán lehetséges.

 

Tájékoztatjuk tisztelt partnereinket, hogy a 25/2014 (IV.30) NFM rendelet szerint a veszélyes áruszállítási biztonsági tanácsadói feladatok ellátására Erdei Imrét jelöltük ki. Bizonyítvány szám: 0081Névjegyzékbe vétel azonosítóü száma: 10 12

A vállalat

 

 

Termékek

 

Szerviz

 

Mipa MIX

 

Kapcsolat

mipa_se