Scangrip SUNMATCH színellenőrző lámpa

hatter

Tölthető akkumulátoros kézi színellenőrző lámpa az autó javítófényező-ipar számára.

Technikai adatok:

– ultra high CRI+ COB LED fényforrás
– 96 CRI+
– 4500 KELVIN
– 1100/550 lux @0.5m (fokozat 1/2)
– 400/180 lumen (fokozat 1/2)
– 1h/3h üzemidő
– 4h töltési idő
– 3.7V/2200 mAh Li-ion
– IP65

Tölthető akkumulátoros kézi színellenőrző lámpa az autó javítófényező-ipar számára, kiváló színvisszaadási tulajdonsággal a tökéletes színkiválasztáshoz/színegyezéshez. Egyszerűen hordható a zsebben, vagy a beépített övcsattal az övön – mindig kéznél van a minőségi ellenőrzésekhez minden munkafolyamatnál a jármű előkészítésnél/fényezésénél. A vizsgálatoknál robosztus, elforgatható kampókkal vagy erős beépített mágnessel a lámpa bármilyen pozícióban alkalmazható. A rugalmas lámpa fej elforgatható 180 °-ig.
A robusztus kialakítás, por- és vízálló, IP65 szerint. Oldószer ellenálló üveg lencsével rendelkezik. Kétfokozatú kapcsolója van, hogy megfeleljen minden munka típusnak és időtartamának: 1. fokozat = 100%, 2. fokozat = 50% fényteljesítmény.
A SUNMATCH lámpák jellemzője a Li-ion akkumulátor és az intelligens akkumulátor indikátor az elején. Az akkumulátor kímélése érdekében, valamint, hogy elkerüljük a túlmelegedés veszélyét az intelligens védelmi áramkör kikapcsolja a lámpát 3 perc után teljes teljesítmény használata mellett.

Termékszám: 03.5416