Lökhárító festés előkészítése

Mipa Lökhárító festék 1L fekete

Mipa Lökhárító festék 1L feketeLe kell szerelni a lökhárítókat, és a felületről igény szerint el kell távolítani a régi festéket, vagy ha stabil az alapréteg, be kell csiszolni azt. A felületet érdemes legelőször szilikon mentesítő folyadékkal átitatott puha ronggyal áttörölni.

Következő lépésként a műanyaghoz kifejlesztett antisztatikus lemosót használjuk mind kézi, mind gépi csiszolás esetén.

Ezután visszük fel a felületre a műanyag alapozó folyadékot, vagy ha nagyobb a felületi karc, illetve sérülés, akkor a 1k-s Műanyag Grundierfiller-t (csiszolható alapozó).

Speciális esetekben szükség lehet a 4+1-es Acryl filler használatára maximum két rétegben.

Az elkészült stabil és egyöntetű felületet teljes átszáradást követően meg kell csiszolni finom száraz és/vagy vizes csiszolópapírral illetve csiszolószivaccsal.

Majd ezt a csiszolóport le kell mosni vízzel és/vagy letörölni, lelevegőztetni.Festés előtt újra át kell törölni szilikon lemosóval átitatott puha ronggyal.

Festés

A kereskedelemben többféle lökhárító festék kapható. A megfelelő festék kiválasztását követően száraz fedett helyen és megfelelő hőmérsékletben le kell fújni a felületet. Teljes száradás után ismét fel lehet szerelni a lökhárítókat.

A MIPA Festékszaküzletek eladói mindenkor rendelkezésére állnak, vegye igénybe magas szintű szakértelmünket és szolgáltatásunkat.