Építőipari termékek, MP segédanyagok és szerszámok

Építőipari festékek és vakolatok

Az építőiparban használt alapozók, festékek és vakolatok a MIPA széles termékcsaládjában külön szegmenst képviselnek. A vállalat Pro Mix Decoratíve színkeverő rendszere a színek széles választékát kínálja bel- és kültéri felületek festéséhez, mely bevonatok a kívánt alkalmazástól függően, különböző módokon hozhatók létre.

A MIPA számára a termékminőség egyidejűleg jelent célt és kötelezettséget. Ennek eredményeként a MIPA SE már hosszú ideje teljesíti az építőipari festékek oldószer tartalmára vonatkozó európai jogszabályok követelményeit, így termékeinek többségében évek óta egyöntetűen alacsonyak a toxin- és oldószer szintek. Mindezt 1997 óta Bajorország Tartományi Iparhatóságának a DIN EN ISO 9001:2008 szerinti igazolásával is dokumentálja.

MP – professzionális segédanyagok és szerszámok

Egy felületi bevonat minőségében nemcsak a felhasznált anyagok, hanem azok az eszközök is döntő szerepet játszanak, amelyekkel a felületkezelő anyagok felvitele történik. A MIPA által forgalmazott MP (Master Products) termékcsalád széles választékot kínál a festékfeldolgozó iparban használt kiváló minőségű szerszámokból és segédanyagokból.

A Master Products közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a festékiparban alkalmazott eszközök, kellékek fejlesztésében és értékesítésében, ezáltal egyesíti a festékipai szektor know-how-ját a globális beszerzési piac széles körű ismereteivel annak érdekében, hogy képes legyen alaposan tesztelt és folyamatosan ellenőrzött minőségi termékeket kínálni.