Használati útmutató

Mipa Color webáruház (www.mipacolor.hu) – Használati útmutató 

 1. Regisztráció

Webáruházunkban regisztrált és nem regisztrált felhasználók is vásárolhatnak. Amennyiben több alkalommal, esetleg rendszeresen kíván vásárolni, célszerű regisztrálnia magát, mert így nem kell személyes adatait újból megadni, azt a rendszer automatikusan megteszi Ön helyett, így a vásárlás gyorsabbá válik.

Az adatmezők kitöltése értelemszerűen történik, majd az Általános szerződési feltételek elolvasását követően annak elfogadása szükséges. A sikeres regisztrációról e-mailben fogjuk tájékoztatni Önt. A regisztráció során megadott adatai módosítására a Fiókom menüpont alatt elérhető Fiókadatok megváltoztatásával és a módosítások mentésével van lehetősége.

A regisztrációval egyúttal Ön hozzájárul ahhoz, hogy az ennek során megadott email címére alkalmanként, a tevékenységünkkel kapcsolatos tájékoztató anyagokat küldjünk.

 

 1. Bejelentkezés

A Bejelentkezés menüpontban, a regisztráció során megadott felhasználói nevének vagy e-mail címének, illetve jelszavának beírását követően a Bejelentkezés gombra kattintva tud belépni a rendszerbe.

 

 1. Elfelejtett jelszó

Elfelejtette jelszavát? A felhasználói nevének, vagy e-mail címének megadását követően küldünk Önnek egy hivatkozást, amelynek segítségével új jelszót tud létrehozni e-mailen keresztül.

 

 1. Termékek

A termékek fő termékkategóriákba és azokon belül alkategóriákba vannak sorolva, melyeket a megfelelő menüpontra kattintva tud megtekinteni. A kiválasztott termékre klikkelve további információkat és képet talál róla. A kereső segítségével a termék megnevezése, nevének része vagy cikkszáma alapján is tud keresni a cikkek között.

 

 1. Megrendelés/vásárlás

A termékből rendelni, a mennyiség megadását követően, majd a Kosárba rakom gombra kattintva lehet, ezáltal a termék az Ön vásárlói kosarába kerül és erről a képernyőn szöveges üzenet formájában tájékoztatást kap, egyúttal megjelenik és elérhetővé válik a Kosár gomb. Ekkor Önnek még semmilyen fizetési kötelezettsége nincsen, a vásárlást bármikor módosíthatja, visszavonhatja!

 

 1. A kosár tartalma, annak módosítása

A Kosár gombra kattintva elérhetővé válik annak tartalma, láthatja miből mennyit választott és milyen áron tudja megvásárolni azokat. Tájékoztatást kap a vásárlásának teljes nettó és bruttó összegéről és Áfa tartalmáról is.

Lehetősége van

 • a mennyiségeket módosítani a számok átírásával, majd a Kosár frissítése gomb használatával,
 • az egyes termékek törölni az azok előtt található keresztre klikkelve,
 • kiválaszthatja az áruátvétel módját, személyesen vagy MPL szállítás, aminek költségét is megtalálja itt.

A menüpontból lehetősége van visszatérni a webáruházba, és tovább folytatni a termékek válogatását. A kosár tartalmát bármikor megtekintheti a képernyő jobb felső sarkában található Kosár ikonra kattintva.

 

 

 1. Fizetési módok

A vásárlói kosarában a Tovább a pénztárhoz gombra klikkelve nyílik lehetősége a fizetésre. A Pénztárban tudja megadni a számlázási adatokat, illetve az ettől eltérő szállítási címet is.

A vásárlás összegének kiegyenlítése három módon lehetséges:

 • Közvetlen banki átutalás bankszámlánkra (Takarékbank 18203026-06023852-40010016). Az áru kiszállítása az összeg beérkezését követően történik.
 • Utánvétes fizetés, az áru ellenértéke átvételkor a futárszolgálatnak készpénzben kerül kiegyenlítésre.
 • PayPal / Bankkártyás fizetés, a Tovább a PayPalhoz gomb alkalmazásával. Amennyiben rendelkezik PayPal számlával a bejelentkezést követően tud fizetni, annak hiányában válassza a Pay with a Credit Card gombot a bankkártyás fizetés felületének eléréséhez.
 • Személyes áruátvételkor készpénzzel is fizethet az üzleteinkben.
 1. Rendelés elküldése

A fizetési módok közül a Közvetlen banki átutalás vagy az Utánvétes fizetés választása esetén a Megrendelés elküldése gombra klikkelve adhatja le megrendelését.

A PayPal rendszerével történő fizetésnél, amennyiben van PayPal fiókja, a PayPal oldalán történő PayPal rendszeren belüli vagy bankkártyás fizetéssel amennyiben nincs fiókja) adja le a megrendelést.

 

 1. Kilépés

Kérjük, hogy minden belépést követően, amikor befejezte a webáruház megtekintését, saját biztonsága érdekében, – hogy illetéktelen személyek nem tudjanak hozzáférni adataihoz – a Kijelentkezés gomb használatával, lépjen ki a rendszerből!

 

 1. Rendelés visszaigazolása

Miután elküldte rendelését, egy automatikus e-mail-t fog kapni, ami tájékoztatja a rendelés részleteiről és megtörténtéről, és az ennek során megadott adatokról.

Megrendelésének beérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot, ezért kérjük, hogy pontos és valódi elérhetőségeket adjon meg. Az üzletek árukészlete folyamatosan változik, ezért kérjük, hogy személyes átvétel esetén a látogatása előtt érdeklődjön a pillanatnyi készletről az alábbi telefonszámon +3620 ……….

 

 1. Elküldött megrendelés módosítása

Rendelésének elküldése után Ön már csak telefonon tudja módosítani azt, vagy e-mail-ben kell jeleznie felénk ezen igényét.

 

 1. Áruátvétel

Házhozszállítás esetén igyekszünk megrendelését 3-5 munkanapon belül teljesíteni, amit a MPL Futárszolgálat kézbesít Önnek. Közvetlen banki utalás esetén az áru kiszállítása csak az összeg beérkezését követően történik meg.

Az MPL kétszer kísérli meg a megrendelt csomag átadását. Amennyiben mindkét alkalom eredménytelenül zárul, a megrendelést érvénytelennek tekintjük és töröljük.