Korrózióvédelem

A korrózióvédelem immár több mint 50 éve a Mipa Csoport egyik legfontosabb tevékenységi területe. Jelentős tapasztalatunk és modern fejlesztő laboratóriumunk által innovatív, megbízható és a legkülönbözőbb felhasználási területekre (C2-től a C5-I korrozivitási kategóriáig) alkalmazható termékeket hozunk létre Termékválasztékunkban több száz korrózióvédelmi felületkezelő anyag található, valamint saját színező rendszerünknek köszönhetően gyorsan igazodunk a vevői elvárásokhoz.

Kínálatunkban megtalálhatóak a Mipa, Henelit és Feycolor korrózióvédelmi és a Streicolor speciális termékei. 1 és 2 komponensű bevonatrendszereink felhasználása széleskörű. Az egyszerű karbantartó festéstől a professzionális hídbevonatokig minden területre kidolgozott megoldások közül választhatunk.

Termékeink teljesítik a legkülönbözőbb nemzeti és nemzetközi normák és üzemi szabványok előírásait, mindenekelőtt az MSZ EN ISO 12944 különböző fejezetei szerint, legyen szó gyártóművi vagy helyszíni korrózióvédelemről. Korrózióvédelmi bevonataink NMÉ tanúsítványokkal, az égéskésleltető rendszereink ETA engedélyekkel rendelkeznek, amelyek akkreditált laboratóriumi vizsgálatokra támaszkodnak.

A szigorú környezetvédelmi előírásoknak megfelelően a forgalmazott termékek károsanyag-kibocsátása nagyon alacsony. Kínálatunk egyre nagyobb hányadát teszik ki a környezetbarát, nagy szárazanyag tartalmú anyagok.

Jelentősebb referenciák

Audi Hungária Zrt. szerelőüzeme – Győr
Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. gyára – Kecskemét
Nagyerdei Stadion – Debrecen
Puskás Ferenc Stadion – Budapest
BIODOM – Budapest
Nitrogénművek Zrt. – Pétfürdő
MÁV híd – Rétszilas
Grundfos Magyarország Kft. – Székesfehérvár / Tatabánya