Mipa Color Kft.

 

A Mipa Color Kft. 2000-ben alakult a németországi MIPA S.E. autófényezési rendszereinek és segédanyagainak magyarországi képviseletére. Az első Székesfehérváron nyílt kiskereskedelmi üzletet a folyamatos növekedésnek köszönhetően újabbak követték, így mára a társaság 8 márkaüzletből álló hálózatot működtet az ország nagyobb városaiban.

Az évek során a termékválaszték folyamatosan fejlődött és bővült, előbb a speciális ipari bevonatok, majd a lakossági festékek megjelenésével. Napjainkban a Mipa Color Kft. szinte minden igényt maradéktalanul ki tud elégíteni, legyen szó autófényezési, lakossági, vagy ipari jellegű festésről. A társaság tulajdonosi körében jelentős változás történt 2014-ben, amikor a Mipa S.E. megvásárolta a Mipa Color Kft.-t és annak 100 %-os tulajdonosa lett.

A vállalat a munkatársainak rendszeres továbbképzésével, a termékpaletta folyamatos fejlesztésével és bővítésével biztosítja a gyorsan változó igényeknek való magas szintű megfelelést. A Mipa Festékszaküzletek országszerte várják régi és új ügyfeleiket, széles termékválasztékkal, számítógépes színkeveréssel, szakmai tanácsokkal és szakszerű kiszolgálással.