Mipa 2K HS Színtelen lakk CC9 1L

12 930 Ft

Egységár: 12256/l

Db:

Leírás

A Mipa 2K-HS-Klarlack CC 9 egy VOC-nak megfelelő magas szárazanyagtartalmú akril színtelen lakk teljes -és rész lakkozásokhoz személyautókhoz és haszongépjárművekhez. Különösen csillogó fényű és optimális terülést biztosít oldószeres és vízbázisú bázislakkokon.  A Mipa 2K-HS-Klarlack CC 9 egyaránt gyors száradást biztosít, mind szobahőmérsékleten, mind kabin-körülmények között. További előnye a lassú viszkozitás-emelkedés az edző hozzáadása után.

 

A hagyományos gyorsan száradó lakkok az edző hozzáadása után hamar sűrűsödnek és ez hibás felhordáshoz vezetnek, ezért a Mipa 2K-HS-Klarlack CC 9 egy állandó szórási viszkozitást biztosít az első órában az edző hozzáadása után. (Mipa 2K-HS-Härter HS 25 és HS 35).

 

Ennek köszönhetően a hosszú lakkozási munka problémamentesen megoldható.  Ennek eredménye a biztonságos alkalmazás és a rizikó csökkenése.

 

A Mipa 2K-HS-Klarlack CC 9 forszírozott szárítás után azonnal polírozható és minden időjárási viszontagságnak ellenáll úgymint a kémiai és mechanikai terhelésnek egyaránt. Alkalmazható átvonó lakként a neon színeknél is (fluoreszkáló színek). Egyszerű és biztonságos feldolgozás minden klimatikus körülmények között.

További információk

Tömeg 1,135 kg