Mipa CC 14 színtelen lakk 1 l

10 607 Ft

Egységár: 10 055/l

Db:
Cikkszám: 262310000 Kategória:

Leírás

A MIPA 2K-HS-Klarlack CC 14 Tix – tixotróp lakk-, egy VOC-nak megfelelő, magas szárazanyagtartalmú akril színtelen lakk teljes és részlakkozásokhoz, személyautók és haszongépjármű fényezésekhez. Magas stabilitású, vastag rétegben történő szóráskor sincs kiforrás, nem képződnek kráterek a felületen. Csillogó fényű és optimális terülést biztosít oldószeres és vízbázísú bázislakkokon. Köszönhetően a speciális formulájának, magas megbízhatóságot garantál a hagyományos HS lakokkal szemben.

Egyrészt, magas környezeti hőmérsékleten is kiemelkedő stabilitást biztosít. Teljesen redukált a megfolyás kockázata, többszöri átlakkozás esetén is.

Másrészt a MIPA 2K-HS_Klarlack CC 14 magas ellenállóságot biztosít kiforrás, kráterképződés ellen. Emellett a vízszintes felületeken: tetők, motorházak, történő fényezés is problémamentes, nagyon egyenletes fújáskép érhető el azonnal a használat megkezdése után. Az előny magas hőmérsékleten is érvényesül, viszont ebben az esetben a kiforrás és a megfolyás kockázata előfordulhat.

A MIPA 2K-HS Klarlack CC 14 közvetlenül a forszírozott szárítás után polírozató, magasan ellenáll az összes hőmérséketi körülménynek, úgy mint kémiai anyagok és mechanikai behatás. Edző hozzáadása után felhasználásra kész.

  • Elméleti kiadósság: 10, 0 – 12,0 m2/l
  • Keverési arány : 2:1
  • Teljes fényezésre : HS25, HS35
  • Részleges fényezésre : HS10
  • Hígító : Mipa 2 K hígító, V10, V25, V40